Szállítási feltételek

Budapest teljes területén ingyenes a kiszállítás 20.000 Ft-os összrendeléstől. Ezen szállítási mód kizárólag Budapest közigazgatási határán belüli szállítási cím esetén választható. Kiszállítás 1-4 munkanapon belül (kiszállítás hétfőtől-péntekig, reggel 10-20-ig futárunk a szállítás napján telefonon jelzi a várható kiszállítási időpontot. A futár maximum 10 percet tud várni a helyszínen. Sikertelen kézbesítést követően az áru személyesen vehető át Budapest 1092 Erkel u. 6 sz. I. em. 9 szám alatt előzetes telefonegyeztetést követően.

A csomagok átadásának menete:

·         családi ház esetén a kapuban,

·         irodaházak esetén a recepción,

·         panelház esetén az ajtóig,

·         egyéb nehezen parkolható, belvárosi csomagátadás esetén lehetőség szerint az utcán, nagyban segítve ezzel a futárok munkáját.

Köszönjük a megértésüket.

Lehetőség van az áru személyes átvételére Budapesten 1092 Erkel u. 6 I. em. 9 szám alatt előzetes telefonegyeztetés alapján megbeszélt időpontban.

Futárszolgálat:

Ezen szállítási mód választása esetén a termékeit a futáraink a megrendelést követően 1-4 napon belül az Ön által megadott szállítási címre szállítják.

Szállítási költség 1750 Ft (max. 20 kg-ig.)

Vidéki szállítás esetén

Vidéki vásárlóink a megrendeléseik kiszállítását MPL futárszolgálat végzi. A megrendelt tárgyak szállítási költsége súlyfüggő és a megrendelést visszaigazoló e-mailben előzetes kalkulációt tartalmaz. Önnek a vásárlás végén ezt kell jóváhagynia. Ebben az esetben a fizetési mód utánvét.

Külföldi házhozszállítás

Külföldi vásárlóinknak a tárgyak vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlíteni. Az EU országaiban UPS futárszolgálattal szállítunk, amely gyors kiszolgálást tesz lehetővé. A fuvardíj súlyfüggő, ezért a szállítási költséget a megrendelés visszaigazolásában az adott célországot figyelembe véve kalkuláljuk és igazoljuk vissza.

Természetesen az EU-n kívüli országokban az UPS elsőbbség szolgáltatásával szállítunk. A fuvardíj célország és súlyfüggő, ezért ezeket a tételeket külön kalkuláljuk a visszaigazolást tartalmazó e-mailben. Ön ezt hagyja jóvá a vásárlás befejezésekor. Az esetlegesen felmerülő vámköltséget a szállítási költség nem tartalmazza, így azt az áru átvételekor Önnek személyesen kell kiegyenlítenie.

Fizetési feltételek

Készpénz:

Ez a fizetési mód személyes átvétel esetén választható vagy a megrendelt és kiszállított áru értékét és az esetleges szállítási költséget egy összegben a küldemény átvételekor a futárainknak kell fizetni (utánvét).

Előre utalással

Előre utalás esetén az Oxa Galéria Bt. (Fontána Credit Takarékszövetkezet, Budapest 1093 Vámház krt. 11) 57400224-11134631 számú számlájára kérjük teljesíteni. A megrendelt címeket a rendelési érték teljes összegének bankszámlánkon történő jóváírását illetve a bank felék történő visszaigazolását követően tudjuk teljesíteni és az árukat kiszállítani. (Kérjük a megjegyzésben tüntessék fel a megrendelésszámot). Amennyiben az utalás nem érkezik be a számlánkra egy héten belül a megrendelést automatikusan töröljük! Megértésüket köszönjük!

Scroll to top